James Curnow (* 1943)

Christmas Troika

Sleigh Ride

J. Curnow: Christmas Troika, Brassb (Part.) (0)
Obsazení:
brass band
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
956199
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střední
Jazyky:
německy, anglicky, francouzsky, holandsky
Obsah:
12 stran(y); 30,5 × 22,9 cm
Rok vydání:
2009
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CMP 1259-09-130
ISMN:
9790035004784

Popis

Troika is a Russian word that means a group of three but it also means a light Russian sleigh pulled by three horses. Christmas Troika portrays the joy of Christmas via a musical sleigh-ride. Listen as the glistening snow crinkles beneath the weight of the sleigh and the hooves of the prancing horses as it travels through the countryside. One can almost see the frost on the trees and hear the wind blow and the sleigh-bells ring as the tune O Come, All Ye Faithful winds its way through the music.

19,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika