James Curnow (* 1943)

In the Bleak Mid-Winter

Beginning Band

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy, CD
Číslo položky:
956206
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehká
Jazyk:
anglicky
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2005
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CMP 0885-05-043
ISMN:
9790035016701
UPC:
0073999256260

Popis

What a wonderful idea! Make beautiful music such as this available at the Grade 1 level! Even young bands love to play enchantingly beautiful melodies. You’ve spent a lot of time and effort in helping your students learn to play full value notes, breathe in appropriate places, and stretch out their phrases so that they sound more mature and less like beginners. In the Bleak Mid-Winter by Holst is a perfect opportunity for them to truly realise the value of these things you’ve been teaching. Your musicians will come away from the experience of preparing this piece with a better understanding of how to shape a melodic phrase and play with warm, reserved elegance.

73,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika