Jacob de Haan (* 1959)

School's Cool

Little Suite for Flexible Band

J. de Haan: School's Cool, Blaso (Pa+St) (0)
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1211185
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehká
Jazyky:
německy, anglicky, francouzsky, holandsky
Rozměry:
21 × 29,7 cm
Rok vydání:
2005
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
DHP 1053829

Popis

This short, “cool” suite in three movements can be performed with a variety of instruments from a handful of players to a complete concert band. The first movement radiates joy with a powerful 3/4 beat. The second movement is in the style of a pavane, which gives a sense of nostalgia and the final movement forms a cheerful and high-spirited closing with a really funky beat. This wonderful suite has been composed especially for youth musicians and they will all gain great pleasure from performing it.Because of the four-part instrumentation, School's Cool is suitable for smaller strengths, taking into account that it is important to divide parts evenly among the players. Alsoincludes an ad-lib keyboard/piano part to support the ensemble.

102,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika