David Detweiler

The II-V-I Progression: 80 Patterns from the Masters of the Saxophone

With Analysis, Additional Etudes and Play-Along Tracks
Foreword by Ramon Ricker

Placeholder image
Obsazenísaxofon
VydáníUčebnice (s notami), online playback
Číslo položky1677783
Autor / skladatelDavid Detweiler
Obtížnoststřední
Obsah72 stran(y); 23,1 × 30,3 cm
Vydavatel / výrobceAdvance Music
Výrobní čísloADV 7164
ISBN9783954810772
ISMN9790206303593

Popis

A practical analysis of improvsations on the most important chord progression in Jazz, this book/MP3 set includes 80 'licks' by the masters of the tenor saxophone: Hank Mobley, John Coltrane, Dexter Gordon and Sonny Rollins. Additional original etudes by David Detweiler, based on popular standards provide a fun way to apply and practice the patterns with a swinging rhythm section. The free downloadable material includes the play-along tracks, patterns in all keys, and the etudes transposed for alto saxophone.

23,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Nové vydání. Dodací lhůta neznámá.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika