Do You Know My Jesus

Shawnee Sacred

Do You Know My Jesus, Ch (CD) (0)

Sound

Obsazení:
sbor
Vydání:
CD
Číslo položky:
1122739
Rok vydání:
2017
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35031580
UPC:
0888680674489

Popis

Uses: General, Invitation, Revival, Senior Choir Scripture: John 8:19 - Colossians 1:15 - Hebrews 1:3 This arrangement is an earnest adaptation of a beloved hymn from the gospel tradition. Often used as an altar call in evangelical revivals, this song asks important questions about the listener's relationship with Jesus. A memorable chorus that sings itself adorns the form and the treatment of this arrangement delivers the feel good style you expect from a great gospel evergreen. Senior choirs will love learning this blast from the past since each voice part sits in encouraging ranges for the singers. A true walk down memory lane!

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
38,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika