Bob Dylan (* 1941)

Fordi jeg elsker deg

Make You Feel my Love

B. Dylan: Fordi jeg elsker deg, Brassb (Pa+St) (0)
Obsazení:
brass band
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1112576
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střední
Rok vydání:
2018
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
9790261714204
ISMN:
9790261714204

Popis

This melody is the Norwegian version of “Make You Feel My Love” composed by Bob Dylan. The lyrics is translated by Bjarte Hjelmeland and the song performed by, among others, Norwegian singer Ingebjørg Bratland. The English version is also widely covered, notably by Adele. The lyrics is a tribute to love, and the song is a popular song for weddings. Watch balance all times, both regarding foreground/background and within instrument groups. The piece is in soft and middle soft dynamics. Make sure that it is not too loud, while maintaining marked dynamic variations.

120,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–5 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika