STEPS: Fixed DO

Strategies & Tools Encouraging Proficient Sightsinging Using Fixed DO

Placeholder image
Obsazení:
sbor
Vydání:
Číslo položky:
862851
Editor:
Eaton, Denise
Obsah:
48 stran(y)
Rok vydání:
2019
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CFK 914586
ISBN:
9781491156032
UPC:
0680160914586

Popis

Written for choirs of all types, this book provides a systematic and sequential method for teaching sight reading using “fixed DO.” With this book, teachers can help their ensemble improve their sightsinging skills through unison singing and by combining melodies for two-part singing. This method helps students to read, think, and hear ahead and to identify intervals. STEPS not only develops independent musicianship, but also provides a means for assessment for the teacher. Most importantly, this book helps make the process of learning to sight sing fun!

15,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika