Anders Edenroth (* 1963)

Water

Anders Edenroth

A. Edenroth: Water (Chpa) (0)
Obsazení:
SATBB, tuned water bottles
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
984714
Autor / skladatel:
Obsah:
20 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00160071
UPC:
0888680620851

Popis

This innovative work from Anders Edenroth provides a poetic and philosophical perspective on the transparent matter so essential to the survival of every living creature. This composition goes beyond music, allowing singers and audiences to reflect on a deep message. The use of tuned water bottles provides both an interesting soundscape and a visual reminder of the importance of water to human life.

4,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika