Feelin' Alright

Pop Choral Series

Feelin' Alright, FchKlav (Chpa) (0)

Sound

Obsazení:
ženský sbor (SSA), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
798900
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2018
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00260839
UPC:
0888680727192

Popis

Here is one of the most well-known and beloved rock n' roll songs of all time. Released in 1968 it has been covered by dozens of performers and featured in dozens of movies, TV shows and commercials. This is a pure rendering of a classic song and one your students will love to re-create. A great horn band accompaniment is available as well as an accompaniment recording.

Obsah

  • Feelin' Alright

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
2,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.