Michael Finnissy (* 1946)

Wam

M. Finnissy: Wam, HolzEns (0)
Obsazenísoubor dřevěných dechových nástrojů
VydáníBuch
Číslo položky882615
Autor / skladatelMichael Finnissy
Obsah32 stran(y)
Rok vydání2004
Vydavatel / výrobceOxford University Press
Výrobní číslo9780193564619
ISBN9780193564619

Popis

WAM is an investigation of Mozart - it uses hundreds of slightly altered fragments of, or parodies of, his music - and, instead of assembling them as he might if he were composing, allows them to float by rather as he might ifhe were daydreaming. Finnissy is making a point about the way we listen to music two hundred years after its composition - usually without a sense of the adventure of putting it together from scratch.

21,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika