Flower Festival

String Quartet

Flower Festival, 2VlVaVc (Pa+St) (0)
Obsazení:
2 housle, viola, violoncello (smyčcový kvartet)
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
992049
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
SP611
ISMN:
9790579996118

Popis

'Hollyhocks is followed by a suitably lively and angular Deadly Nightshade (though alternative names are welcomed, one example being Mother-in-law's Tongue), and there is a delightful use of alternating 3/4 and 4/4 time signatures to represent French Marigolds which achieves a suitably continantal flavour. Last is Canterbury Bells, a fun and jazzy movement which would also work well on its own...'. Music Teacher Magazine.

Grade: 5 - 6

15,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika