Ralph Ford (* 1963)

Cotton Ferry Expedition

Belwin Concert Band

Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1558434
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střední
Obsah:
162 stran(y)
Čas trvání:
5:45 minuty
Rok vydání:
2007
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALF0026748

Popis

Depicting four contrasting river scenes during the industrialization period of our history, Ralph Ford's "Cotton Ferry Expedition" begins with "River in the Morn" prior to the ferry's construction and continues with "At the Landing" in a fun ragtime style. All Aboard allows the listener to envision the passengers boarding and finally the beautiful flowing Ferry Voyage provides a distinct conclusion. A charismatic new work sure to please! This title is available in MakeMusic Cloud.

Příbuzné položky

Ford Ralph: Cotton Ferry Expedition
Ford Ralph

Cotton Ferry Expedition

Obsazení: symfonický dechový orchestr

Partitura

Číslo položky: 469031

12,60  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika