Fox Jr., Earl J.

Hymn and Celebration - Full Score

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
1648766
Autor / skladatel:
Fox Jr., Earl J.
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
WJ 3018222
UPC:
0822424041724

Popis

Hymn and Celebration is specifically written for advanced middle school or younger high school ensembles. More proficient groups will find the ranges, rhythms, and technique to be less challenging but at the same time will find an opportunity to explore and perform contrasting styles in music. This work provides an exceptional medium to teach and reinforce syncopation, articulation, phrasing, and meter changes.

10,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika