José Fuente

Dos guitarras flamencas por fiesta 1

Bulerías

J. Fuente: Dos guitarras flamencas por fiesta 1, Git (+CD) (0)
Obsazení:
2 flamenco kytary
Vydání:
Učebnice (s notami), CD (playback)
Číslo položky:
766324
Autor / skladatel:
Jazyk:
španělsky
Obsah:
55 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ML 3014
ISBN:
9788850716128

Popis

Tocar la guitarra en solo, puede resultar bastante frustrante, y lo es, para muchos tocaores de Flamenco. Para los que no han tenido la suerte de nacer en Andalucía (en Madrid o Barcelona), intentar encontrar a un cantaor con quien compartir sus vivencias musicales, puede llegar a ser del todo, utópico .

Por eso, hemos escrito tres libros de falsetas para tocar a dúo, con un primer volumen dedicado a las Bulerías. Tocar a dúo permite compartir unos buenos momentos musicales y dominar el compás, sobre todo el de los palos más rigurosos presentados en estos libros. Las partituras podrán utilizarse de dos maneras : tocando a dúo (con otro guitarrista, o con la otra guitarra grabada) o tocando en solo la primera parte de guitarra (y, a veces, las dos partes).

19,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika