Dave Gale

JazzFX for Horn in Eb

Sudien und Übungen

D. Gale: JazzFX for Horn in Eb (Bu+CD) (0)
Obsazení:
Horn in Eb
Vydání:
Kniha, CD
Číslo položky:
966994
Autor / skladatel:
Obtížnost:
lehkástřední
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BWP1164ECD
ISMN:
9790570279692

Popis

Originally conceived as a set of solo jazz studies, the idea behind Jazz FX steadily grew, firstly by adding duet/trio versions of each of the studies in the same book, and then by adding backing tracks. Students can play along with the CD and feel like they are in the middle of the band. Great fun to play in all settings, and ideal for concerts and music medals.

15,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika