Stacy Garrop

Jubilation

For Violin, Cello, And Piano

Placeholder image
Obsazení:
housle, violoncello, klavír (klavírní trio)
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1623953
Autor / skladatel:
Obsah:
20 stran(y)
Čas trvání:
6:00 minuty
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
PRLK 11441732
UPC:
0680160631810

Popis

60 years ago, Chicago classical music station WFMT began life on a shoestring, not knowing whether it had a future or not. Today, WFMT produces and distributes programs to more than 650 U.S. and international outlets. To commemorate its 60th birthday, WFMT commissioned a new work by Stacy Garrop, Jubilation, about which the composer says, The piece contains three main themes: a serene, beautiful melody that opens the piece and recurs in various guises throughout: a very fast, energetic theme that uses a 9/8 - 8/8 - 7/8 meter, which corresponds to the station's frequency, 98.7 FM: and a sultry tango requested by Desir??e Ruhstrat, the violinist of the Lincoln Trio, whichpremiered the piece. Altogether, these themes take the audience on a joyful, high-energy romp that pays tribute to WFMT's spirited past, present and future. For advanced performers.

46,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika