Marcel Grandjany

Rhapsodie

Klassik

M. Grandjany: Rhapsodie (Part) (0)M. Grandjany: Rhapsodie (Part) (1)M. Grandjany: Rhapsodie (Part) (2)M. Grandjany: Rhapsodie (Part) (3)
Obsazení:
Harfe
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
177824
Autor / skladatel:
Jazyk:
francouzsky
Obsah:
14 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
AL20047
ISMN:
9790046200472

Popis

French born harpist and composer, Marcel Grandjany (1891-1975) studied at the Paris Conservatoire before spending much of his working life in America. His Rhapsody for Harp was composed in 1921 and is a sublime addition to theharp's repertoire. Grandjany was a teacher of harp at the Julliard School for 37 years whilst also composing and transcribing many works for the instrument. Rhapsody for Harp is based on a theme of a Gregorian Easter chant,intended to be accompanied by orchestra. Exploiting the harp to a virtuosic level, Rhapsody for Harp by Grandjany makes for a thrilling performance for advanced harpists.

21,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika