John Harle

It Is Finished

Klassik

J. Harle: It Is Finished (Chpa) (0)
Obsazení:
SATBB and Soprano Saxophone
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
858756
Autor / skladatel:
Obsah:
12 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CH84051
EAN:
5020679155356

Popis

It Is Finished is a work for SSATBarB Choir and Soprano Saxophone, composed by John Harle . This is the Vocal Score. The piece was commissioned by Sam Corkin and Siglo de Oro, with the first performance taking place at The Victoria International Festival of Music, Malta on 11th July 2015. The biblical texts are from John 19/30 and Isaiah 53. A separate Saxophone part is available.

4,75  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika