Kevin Houben (* 1977)

Lake of the Moon

Scherzando Concert Works

Obsazení:
brass band
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
982477
Autor / skladatel:
Obtížnost:
náročná
Rozměry:
22,9 × 30,5 cm
Čas trvání:
11 minuty
Rok vydání:
2008
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
1565-08-030 S
ISMN:
9790035003244

Popis

The travels of the Aztec people as they headed south through North America looking for a new home, acted as the inspiration for Lake of the Moon. The composition contains small fragments of Oriental music and South American rhythms and occasionally, Russian Cossacks seem to raise their heads. The journey from North to South is not without danger, which is represented by threatening sounds within the music. In the Adagio divoto the composer takes us along to the Texcoco Lake, which the Aztecs called the lake of the moon. Bring a little bit of South American history to your concert with Lake of the Moon.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
143,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek

Příbuzné položky

K. Houben: Lake of the Moon, Brassb (Part.)

Sound

Kevin Houben

Lake of the Moon

Scherzando Concert Works

Obsazení: brass band

Partitura

Číslo položky: 981485

44,50  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (cz)
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika