How To Play Blues Guitar - Lesson 1

Unterrichtsmaterial

S. Grossman: How To Play Blues Guitar - Lesson 1, Git (DVD) (0)
Obsazení:
kytara
Vydání:
DVD (výukové video)
Číslo položky:
322667
Obtížnost:
střední
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
GW971
UPC:
0796279101905

Popis

This series of lessons explores various fingerstyle blues guitar styles and techniques. It delves in to the alternating and monotonic bass techniques; blues slides, hammer-ons and pull-offs and blues slurred notes. The aim ofthislesson is to give you a freedom to improvise playing a blues, and the playing techniques of Mississippi John Hurt, Rev. Gary Davis and Blind Blake are discussed, with each tune being taught phrase by phrase and played slowlyon asplit-screen.

Bonus audio tracks are included featuring rare recordings of the songs and styles presented on the DVD. A detailed tab/music booklet is included as a PDF file on the DVD, which includes lyrics to the songsaswell as tab/music transcriptions of the guitar playing.

31,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika