John Jacobson

Go Fish! (Teacher ed.)

Expressive Art (Choral)

J. Jacobson: Go Fish! (Teacher ed.), Kst (+medonl) (0)
Obsazení:
dětský hlas (dětské hlasy)
Vydání:
Noty, mediální obsah online
Číslo položky:
813613
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
48 stran(y)
Rok vydání:
2004
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL09970570
UPC:
0073999224580

Popis

A Musical Play for Young Singers. A Tuna Fish who can't carry a tune? A Star Fish who can't get an acting job? A seven-legged Octopus? A Zebra Fish with spots? A Tiger Shark who wants to be friends with everyone? Join in theaquatic fun as little Tiger Shark and his unique collection of friends discover how their differences make them each special. This 25-minute musical for primary grades features 5 original songs, easy rhyming dialog, a castload ofparts, choreography, and helpful production hints. Performance Time: Approx. 25 minutes. For Grades K-3. Available: Teacher Edition, Reproducible Pak (vocal lines, lyric sheets, dialog), Performance/Accompaniment CD, Preview CD,Classroom Kit (Teacher/Repro/PACD).

Obsah

  • Clown Fish Song
  • The Colors Of The Sea
  • Oceans Of Fun
  • Roundup In The Sea
  • Sharks!
55,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika