Keyboard Akkord-Bilder In Farbe

Unterrichtsmaterial

Keyboard Akkord-Bilder In Farbe, Key (0)
Obsazení:
keyboard
Vydání:
Noty
Číslo položky:
483302
Obsah:
48 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BWH7479
ISBN:
9783865433831

Popis

Finally - a chord-book for keyboard! So far now only available for guitarists & co. - now a practical format to bring everywhere (fits every softbag/case) now for keyboard-player.

Chords are sorted by tonality, each keyhas its own colour - makes it easier to find. Followed by parallel-keys, meaning A-Minor after C-Major, E-Minor after G-Major, B-Minor after D-Major, F#-Minor after A-Major etc. In addition there are keys sorted by type of harmony- augmented, diminished and half-diminished (m7b5).

Described in the appendix are the most common chord-symbols and an assembls of enharmonic mistakes (C#-Major = Db-Major etc). Definetely a practical guide & secretweaponon the road!

5,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika