Miklós Kocsár (1933 – 2019)

Chaconne

for junior string orchestra or two violins and violoncello or violin, viola and violoncello
ifjúsági vonószenekarra vagy két hegedűre és gordonkára vagy hegedűre, mélyhegedűre és gordonkára

M. Kocsár: Chaconne, Justro (Pa+St) (0)M. Kocsár: Chaconne, Justro (Pa+St) (1)M. Kocsár: Chaconne, Justro (Pa+St) (2)
Obsazení:
smyčcový orchestr mládeže
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
850549
Autor / skladatel:
Obsah:
40 stran(y); 20,5 × 29 cm
Čas trvání:
9:00 minuty
Rok vzniku:
1996
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
EMBZ14922
ISMN:
9790080149225

Popis

Kocsár composed the Chaconne for three-part string ensemble in 1996. Originally a popular Baroque musical form, the chaconne is characterized by a set of ground-bass variations. In Kocsár's piece the 23-bar theme is followed by nine variations of diverse characters. The composition lasts about nine minutes and is rounded off with a recapitulation of the theme and a coda.

The Chaconne can be performed by junior string orchestras consisting of either two violins and a violoncello or a violin, a viola, and a violoncello (with or without double bass), or by string trios consisting of two violins and violoncello or a violin, a viola and a violoncello. The edition includes a fullscore and one part for each instrument. If the work is performed by a string orchestra the parts may be copied as required for the number of musicians.

23,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika