Juliet Krouwel

Slow down, Moses!

J. Krouwel: Slow down, Moses!, GCh4 (Chpa) (0)J. Krouwel: Slow down, Moses!, GCh4 (Chpa) (1)
Obsazení:
smíšený sbor (SATB) a cappella
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
460896
Autor / skladatel:
Text:
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
W214
ISMN:
9790220221460

Popis

The message of Slow Down, Moses! for unaccompanied SATB is that, rushed off our feet in the bustle of the world, we must make time to hear the voice of the spirit. The words are a short, highly entertaining paraphrase of a text from Exodus. A light-hearted setting of a serious message, the music contains ample scope for humorous exaggeration, and should prove a hit with audiences and singers alike.

2,95  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika