Libor Kubánek

Ve víru virblu - Škola hry na malý buben

L. Kubánek: Schule für kleine Trommel, Kltr (0)L. Kubánek: Schule für kleine Trommel, Kltr (1)L. Kubánek: Schule für kleine Trommel, Kltr (2)L. Kubánek: Schule für kleine Trommel, Kltr (3)L. Kubánek: Schule für kleine Trommel, Kltr (4)
Obsazenímalý buben
VydáníUčebnice (s notami)
Číslo položky780571
Autor / skladatelLibor Kubánek
Jazykyčesky, anglicky
Vydavatel / výrobceDrumatic
Výrobní čísloSchuleKleineTrommel
ISMN9790706536088

Popis

Publikace je rozdělena do tří kapitol se stoupající náročností. Najdete zde kromě základního dělení(kterému je věnována celá první kapitola), techniky virblu a přírazů i kvintoly, synkopické trioly, polyrytmy atd.

Cvičení souher (19) pro dva malé bubínky většinou shrnují probíranou lekci. V závěru kapitol je vždy umístěna sólo etuda s dominantním rytmickým prvkem. V poslední kapitole si můžete najít ukázky předpochodů (anšlágů) z různých koutů světa.

10,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika