Last Goodbye

Pavane Choral

Last Goodbye, GchKlav (Chpa) (0)

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1168358
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2017
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00232818
UPC:
0888680679101

Popis

Kevin Memley used the words of Soren Engström for this tender piece commissioned in memory of a college student. The text carries questions that remind us of the fraility of life and encourage us to enjoy our time alive. The music holds all the characteristics that have made Memley one of the most sought-after composers of our day - an inspiring melody, rich harmonies, a captivating piano part, and a touching ending. Medium in difficulty for high school, community and college choirs.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
3,15  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika