LCM Acoustic Guitar Handbook Step 1 2020

LCM Acoustic Guitar Syllabus

LCM Acoustic Guitar Handbook Step 1 2020 (Bu) (0)
Obsazení:
Acoustic Guitar
Vydání:
Kniha
Číslo položky:
1329842
Obtížnost:
lehká
Jazyk:
anglicky
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2019
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
LCM9790570121847
ISMN:
9790570121847

Popis

This book is part of a series that forms an expertly structured and comprehensive method of studying acoustic guitar. The book covers all the material needed for an LCM examination in Acoustic Guitar, enabling you to study for an internationally recognised qualification. However, even if you do not intend to take an exam, this book will help you achieve your full potential as a guitarist by developing all aspects of your playing in a structured way.

10,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika