Learn To Play Your Own Jazz Solos

Lick Library

Placeholder image
Obsazeníkytara
VydáníDVD (výukové video)
Číslo položky136857
Jazykanglicky
Vydavatel / výrobceRoadrock International
Výrobní čísloRDR0016
EAN5060088820643

Popis

Learn to create your own Jazz Solos with Stuart Bull! This groundbreaking DVD helps you play your own Jazz solos from the simplest point right through to complicated phrases and concepts.

Stuart Bull provides the scales, phrases and chords needed to lift your vocabulary and create some serious Jazz Guitar solos. Bull shows you how to take existing ideas and develop them into more complex and challenging concepts. The DVD includes no less than eight jam tracks to give you the chance to put those new ideas into action.

36,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika