Little Lucas

Second Floor Music Jazz

Little Lucas (Pa+St) (0)
Obsazení:
Jazz Sextet
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1168187
Rok vydání:
2007
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00001096
UPC:
0884088145484

Popis

Note from the composer: Little Lucas is dedicated to my 2 year-old son. It is a happy medium swinger that captures his mischievous nature with the deceptively difficult movement of major 7th chords in the A sections. The melodynotes are, for the most part, the 7th of each chord and these notes follow a diminished scale sequence--going up a half-step and then down a major third repetitively. The B section features a 2 five sequence that moves in majorthirds. Originally, I wrote this tune for a quartet date. For this arrangement I added a line played by the bass and piano at the end of each A section and voiced out the horns in open drop 2 voicings for a clear and cheerysound.

33,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–3 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika