Timothy Loest

Night Flight of the Gargoyles

FJH Developing Band

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
968819
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehká
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
FJHB1248
UPC:
0674398216673

Popis

This harrowing work depicts a horde of scowling, bewitched gargoyles as they break free from their stone perches and fly about under cover of darkness. After a vengeful introduction, the aggressive theme takes off, supported bybombastic percussion. Each section gets its say with the melody, and your clarinetists will love playing the bloodcurdling screams (played by removing the mouthpiece and barrel). A bold and dramatic work for concert or contest!(2:20)

78,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika