Položka ke stažení
Lyadov, Anatoly Konstantinovich

Baba Yaga

Symphonic Poem based on a Russian Folk Tale by A. Afansassiev

Obsazení:
orchestr
Vydání:
Kapesní partitura Položka ke stažení
Číslo položky:
779856
Autor / skladatel:
Lyadov, Anatoly Konstantinovich
Obsah:
36 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BEL 327 Q53857

Popis

"... Stealing out on another of her jaunts, Baba Yaga, the forest witch, utters a wonted whistle to bring mortar, prestle and broomstick scurrying to the scene. Through the forest she glides seated in the mortar, using the prestle to drive her swiftly on her way, the broom to smoothen all traces left behind by her unusual conveyance. The cracking of trees accompanies the rustle of dry leaves littering the ground. Soon the whole forest is alive with sound..." (Extract from a "Russian Folk Tale" by A. Afanassiev.)

8,40  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika