Stuart MacRae (* 1976)

Piano Sonata

S. MacRae: Piano Sonata, Klav (0)
Obsazení:
klavír
Vydání:
Noty
Číslo položky:
243035
Autor / skladatel:
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MUSNOV951511
ISBN:
9781844492619

Popis

Stuart MacRae's Piano Sonata was commissioned by the City Music Society and first performed by Philip Fowke at a City Music Society lunchtime concert on 27 October 1998.

The composer writes: 'By the time I started writingthe Piano Sonata in 1998 I had been thinking for a while about the possibilities of making works out of two separate parts which would balance one another. In order for this to be effective the two parts would have to be more orless self-sufficient, and have their own internal balance: in fact the first movement has been performed several times as a piece in its own right; the second movement has its own material until near the end when a sort ofcodamixes the material from the two movements (albeit inconclusively).'

32,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika