Joseph M. Martin (* 1959)

Invitation to a Miracle

A Cantata for Christmas

Invitation to a Miracle, Ch (0)Invitation to a Miracle, Ch (1)Invitation to a Miracle, Ch (2)Invitation to a Miracle, Ch (3)Invitation to a Miracle, Ch (4)Invitation to a Miracle, Ch (5)Invitation to a Miracle, Ch (6)

Sound

Obsazení:
sbor
Vydání:
CD-Pack
Číslo položky:
1656116
Autor / skladatel:
Rok vydání:
2016
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35030940
ISBN:
9781495060977
UPC:
0888680611507

Popis

Joyful sounds abound in this colorful Christmas gift for choirs. Through poetic narration, scripture passages and creatively arranged carols, the timeless story of the birth of Christ is presented. Gathered around the wonders that accompanied Jesus' birth, this cantata journeys from the miracle of prophecy to the incarnation and proclamation of this most significant moment. Stellar orchestrations by Brant Adams and a chamber orchestration by Stan Pethel frame the work with golden beauty. A full line of companion products is available to support your presentation. Songs include: Overture, A Processional of Hope, Joy Arising, Your Light Has Come, My Soul Rejoices in the Lord, ACeltic Cradle Carol, Alleluia! Christ Is Born!, Would I Miss the Miracle?, A Gloria Gathering. Full orchestration (fl 1-2, ob, cl 1-2, bn, hn 1-2, tpt 1-3, tbn 1-2, tba, hp, pno, timp, perc 1-2, vn 1-2, va, vc, db) available as a Printed Edition or as a digital download. Consort orchestration (fl, cl, tpt 1-2, tbn, bells, perc, kybrd strings) available as a Printed Edition or as a digital download.

Obsah

  • Would I Miss The Miracle?
  • Your Light Has Come
  • A Celtic Cradle Carol
  • A Gloria Gathering
  • A Processional Of Hope
  • Alleluia! Christ Is Born!
  • Invitation To A Miracle - Overture
  • Joy Arising
  • My Soul Rejoices In The Lord

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
100,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika