Joseph M. Martin (* 1959)

Saw You Never, in the Twilight

(from Season of Wonders)

Placeholder image

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
823756
Autor / skladatel:
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2014
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35029678
UPC:
0884088994365

Popis

Uses: Epiphany, Christmas, Concert Scripture: Matthew 2:1-2, Matthew 2:9, Isaiah 60:1-3, Revelation 22:16 This classic Epiphany poem is dressed in exquisite new music, bringing the warmth of the Christmas star and the journey of the seekers to life. A lonely melody in minor tells the story with restraint while touching harmonies bring a mysterious quality to the piece. Ending with a final moment of commitment to bring our gifts to the King, this is essential for post-Christmas observances.

Obsah

  • Saw You Never, In The Twilight
3,75  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika