Položka ke stažení
Zoë Martlew

Salat Babilya

Babylonian Prayer

Obsazení:
violoncello
Vydání:
Noty Položka ke stažení
Číslo položky:
729321
Autor / skladatel:
Obtížnost:
náročná
Obsah:
5 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ED 13546 Q19662

Popis

Salat Babilya was inspired by music from Iraq, in particular the beautiful sonorities of the oud, a variety of Middle Eastern lute dating back to antiquity. An oud-like resonance is evoked without the use of a bow via a combination of “arabic” scales, open strings, ringing harmonics and ornamental inflections. The particular oud piece that inspired this one was written to help lull the children of Bagdad to sleep during bombing raids and bears the same title, which translates from the Arabic as “Babylonian Prayer". (Zoë Martlew)

8,40  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika