Richard Michael, Scott Stroman (* 1958)

Creative Jazz Education

R. Michael: Creative Jazz Education, Schkl (+CD) (0)
Obsazení:
školní třída
Vydání:
Učebnice (s notami), CD (playback)
Číslo položky:
333636
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
120 stran(y)
Rok vydání:
1990
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
B778
ISBN:
9780852497784
ISMN:
9790220205033

Popis

Created by two of the country's leading jazz educators, the book and CD is designed as a practical guide for teachers at all levels, with hundreds of musical examples. It provides practical guidance for GCSE,Standard Grade, a comprehensive view of jazz incorporating swing, Latin, rock and African music, written vamps for keyboard accompaniments, a step-by-step approach to teaching improvisation, guidance in arranging for theclassroom, clear discussion of jazz harmony in various styles along with hints on directing. The accompanying CD gives a clear idea of how some of the music examples should sound.

27,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika