Jan Mohr, Robert Klein

Open Tunings

Obsazeníkytara [elektrická kytara]
VydáníUčebnice (kytarové hmaty)
Číslo položky202807
Autor / skladatelJan Mohr, Robert Klein
Jazykanglicky
Obsah96 stran(y); 14,8 × 21 cm
Vydavatel / výrobceVoggenreiter
Výrobní čísloVOGG 397
ISBN9783802403972

Popis

Open Tunings – for many guitarists a source of inspiration and a way of widening creative options. Open D to Fourth Tuning – this book presents over 20 of the most commonly used open tunings.

Tuning charts, chords and scales for each tuning enable it all to be put into practice straight away. The supplementary appendix also contains a transposing table, a list of chord symbols, the basic chords in standard tuning and a list of chord/scale relationships.

96 pages

Format: DIN A5 / 5.8“ x 8.3“

4,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika