Stanton Moore (* 1972)

Take It To The Street!

A Modern Approach to New Orleans Drumming

S. Moore: Take It To The Street!, Drst (DVD) (0)
Obsazení:
bicí souprava
Vydání:
DVD (výukové video)
Číslo položky:
181017
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Rok vydání:
2005
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
DVD 16
ISBN:
9780825858499
UPC:
0798408058494

Popis

A Modern Approach to New Orleans Drumming featuring Stanton Moore will establish the foundation offerooves for the 21st Century. In this second of two DVDs Stanton demonstrates how to blend contemporary ideas such as simple sticking, linear drumming and the combination of other styles with the traditional Second Line to create a new approach to New Orleans drumming.

He shares his ideas on how to bring character to a groove by paying attention to details and adding inflection while staying true to the underlying rhythmic structure. Also included is Stanton's personal approach to incorporating Mambo, Guaguanco, Shuffle, Boogaloo Bossa-nova and Samba with Second Linedrumming to add a modern and progressive flair to his playing.

40,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika