Move, Sing, Listen, Play (Revised)

Preparing the Young Child for Music

Move, Sing, Listen, Play (Revised), Schkl (0)
Obsazení:
školní třída
Vydání:
Noty
Číslo položky:
847587
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALF00V1467
ISBN:
9780757913709

Popis

This textbook offers various methods by which young children can be stimulated to discover music through personal experience. Movement activities, the sound and rhythms of speech, singing and the playing of musical instruments are all incorporated to teach the elements of music. Methods and materials are designed for children from birth to six years of age.

47,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika