Music Came And Startled Me

Boosey Choral Music Experience

Music Came And Startled Me (KA) (0)
Obsazení:
2-part treble Voices [SA] and Piano [Orchestra]
Vydání:
Klavírní výtah
Číslo položky:
641778
Rozměry:
17 × 26,3 cm
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BHI48296
ISMN:
9790051482962
UPC:
0888680038007

Popis

With a text excerpted from the beautiful Stacy Barton Poem “Flight”, here we sing of yearning, dreaming, and the sensation of flying. David Brunner has set this text with a gentle lyricism and a dance-like quality with buoyant, lifted phrases.A full orchestration for strings, winds, piano and light percussion, is colorful and of a moderate challenge, though the piano version works nicely as well.

2,65  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika