Northern Lights (Minus Drums)

Music Minus One

Northern Lights (Minus Drums), Schlagz (0)
Obsazení:
bicí
Vydání:
Buch + CD
Číslo položky:
1541572
Obsah:
40 stran(y); 22,9 × 30,5 cm
Rok vydání:
2006
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MMO2008
ISBN:
9781596154544
UPC:
0884088160821

Popis

Performed by Tom Collier, drums Accompaniment: Canadian All-Star Stage Band Conductor: Paul Miner Here's the finest band that Canada fielded in 1970 and Music Minus One was fortunate denough to bring them to a studio for theseperformances from their extensive library. We asked guest drummer Tom Collier to further deliniate the drum role for you players and offer his work in an up-front recording of the score. Not to be missed. Includes a high-qualitymusic book featuring solo parts for each tune: and two compact discs featuring a complete digital stereo reference recording, plus recordings of the accompaniments minus you, the soloist.

22,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika