Or Chadash L'artzeinu

Transcontinental Music Choral

Or Chadash L'artzeinu, Ch2Klav (Chpa) (0)
Obsazení:
sbor (2–hlasý), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1326276
Obsah:
16 stran(y)
Rok vydání:
2008
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00191605
UPC:
0884088268206

Popis

This piece, jointly commissioned for Israel's 60th Anniversary by the American Conference of Cantors and the Association of Reform Zionists of America, was debuted to acclaim at the Union for Reform Judaism's 2007 Biennial Convention in San Diego. The setting borrows from two prayers which were recently re-introduced by way of the new Mishkan T'filah siddur, giving this piece a special place in Reform worship.

3,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika