James Lord Pierpont (1822 – 1893), Pierpont, James

Jingle Bells

Placeholder image
Obsazení:
smyčcový orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
1647284
Autor / skladatel:
James Lord Pierpont, Pierpont, James
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
WJ 3035782
UPC:
0822424038885

Popis

Get your students set for the winter season with this fun arrangement of Jingle Bells! Filled with energetic accompaniments to the main tune, this piece is a great chance for your students to build their chromatic fingering skills while allowing more advanced violins to begin practicing shifting. An appearance by a Tchaikovsky favorite at the end will give your students and your audience a surprise treat!

10,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika