Giacomo Puccini (1858 – 1924)

Arias for Tenor and Orchestra Volume 1

Music Minus One

G. Puccini: Arias for Tenor and Orchestra Volume 1 (0)
Obsazení:
Tenor and Orchestra
Vydání:
Buch + CD
Číslo položky:
373499
Autor / skladatel:
Obsah:
32 stran(y)
Rok vydání:
2007
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MMO4061
ISBN:
9781596155459
UPC:
0884088204099

Popis

Performed by Vesselin Hristov, tenor Accompaniment: Plovdiv Philharmonic Orchestra Conductor: Nayden Todorov Great Puccini arias for tenor - need we say more? Spectacular pieces from these romantic classics, sung by Vesselin Hristov and then given again by the Plovdiv Philharmonic Orchestra minus you, the great tenor! Includes a printed vocal score on high-quality ivory paper, with informative liner notes; and a CD+G graphics-enabled compact disc with complete versions (with soloist) followed by stereo orchestral accompaniments to each piece, minus the soloist.Performed by Vesselin Hristov, tenor Accompaniment: Plovdiv Philharmonic Orchestra Conductor: Nayden Todorov Great Puccini arias for tenor - need we say more? Spectacular pieces from these romantic classics, sung by Vesselin Hristov and then given again by the Plovdiv Philharmonic Orchestra minus you, the great tenor! Includes a printed vocal score on high-quality ivory paper, with informative liner notes; and a CD+G graphics-enabled compact disc with complete versions (with soloist) followed by stereo orchestral accompaniments to each piece, minus the soloist.

Obsah

  • Manon Lescaut
  • La Boheme
  • Tosca
  • Madama
  • Turandot Non Piangere
  • Turandot Nessun Dorma
27,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika