Henry Purcell (1659 – 1695)

Dioclesian

Oper/Operette

H. Purcell: Dioclesian (Part.) (0)
Obsazení:
Opera
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
428682
Autor / skladatel:
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MUSNOV070456
ISBN:
9780711983953

Popis

This, the first of Purcell's Operas for the professional stage, is edited in Vocal Score format by Margaret Laurie. The first performance of this work was produced by Betterton, with great success, at the Dorset Garden Theatre inJune 1690. The text was an adaption, almost certainly by Betterton himself, of Flethcer and Massinger's play, 'The Prophetess'.

23,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika