Joel Rothman

Cloudy, With A Chance Of Linear Thunder 'Round

Unterrichtsmaterial

Cloudy, With A Chance Of Linear Thunder 'Round, Schlagz (Bu) (0)
Obsazeníbicí
VydáníKniha
Číslo položky1346213
Autor / skladatelJoel Rothman
Jazykanglicky
Obsah41 stran(y)
Rok vydání2016
Vydavatel / výrobceJR Publications
Výrobní čísloJRP109
ISBN9781617271427
UPC0757778013533

Popis

Different from most other ‘round the drum books, this unique study demonstrates linear patterns ‘round the drums in a practical and easy-to-read format, certain to excite the interest of beginner-intermediate players. Notated for a standard four-piece set, the patterns can be used during actual performance, and include a section devoted to cross sticking ‘round the drums.

36,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika