Saxophone Section Workout

Jazz

Saxophone Section Workout (Pa+St) (0)
Obsazení:
Saxophonquintett
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
912248
Obtížnost:
střední
Rok vydání:
2020
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
KEN 20871
UPC:
0822795208719

Popis

This collection was conceived as a tool to help the saxophone section refine their skills as a unit of the contemporary big band, including balance, blend, articulation and phrasing. It includes 6 full performance pieces in a variety of styles. Optional rhythm section parts are included, along with written or ad lib solos for any player. Two downloadable MP3 tracks are included for each piece: a full performance with rhythm section, and a rhythm section only MP3 that can be used in rehearsals or performances without a rhythm section.

Obsah

  • Have A Good Life
  • How 'Bout That
  • Must Be Nice
  • Running and Jumping
  • Spring Fever
  • over Macho Grande
72,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika