Položka ke stažení
Enjott Schneider (* 1950)

Missa brevis "Surrexit Christus"

Edition Schott

Obsazení:
3 Singstimmen (S/S/A) oder Kinderchor (Frauenchor) und Orgel
Vydání:
Partitur = Chorpartitur und Orgelstimme Položka ke stažení
Číslo položky:
752787
Autor / skladatel:
Jazyk:
latinsky
Obsah:
39 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ED 20947 Q11757

Popis

Enjott Schneider's 'Missa brevis' is based on the medieval Easter chorale 'Surrexit Christus Hodie' the headline of which shapes the melody line like a signature. The basic air is characterized by a ternary rhythm and Easter rejoicing. The mass can be sung throughout the entire year, whenever a cheerful and constructive mood is required in liturgy, and can be performed by a children's choir (girls' choir, boys' choir) or a women's choir, but also soloistically in all variants (e.g. even solo soprano, solo contralto and choir). The organ part is played on three manuals, but can also be performed on a one-manual organ.

Obsah

I Kyrie - II Gloria - III Sanctus - IV Benedictus - V Agnus Dei

13,60  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika