Songs of Praise

Songs of Praise, Org (0)Songs of Praise, Org (1)Songs of Praise, Org (2)
Obsazení:
varhany
Vydání:
Noty
Číslo položky:
580019
Obsah:
8 stran(y); 23,1 × 30,3 cm
Rok vydání:
2011
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
BH12298
ISMN:
9790060122989

Popis

'Songs of Praise' for organ by television music composer Herbert Chappell was commissioned by the BBC in 1980 as the signature theme for the long running television programme of the same name and continued to be used until the late 1980s. This piece is lively toccata underpinned by a hymn-like melody and is suitable for organists of moderate abilities and may be used as a thrilling recital piece.The theme has been set to words by hymn writer James Montgomery and is published for the first time by Boosey & Hawkes arranged for SATB chorus and organ.

15,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika