Philip Sparke (* 1951)

30 Original Chorales and Warm-ups

Debut Series

P. Sparke: 30 Original Chorales and Warm-ups, Fanf (Pa+St) (0)
Obsazenífanfárový dechový orchestr (žestě & saxofony)
VydáníPartitura, hlasy
Číslo položky975192
Autor / skladatelPhilip Sparke
Obtížnostlehká
Jazykyněmecky, anglicky, francouzsky, holandsky
Rok vydání2018
Vydavatel / výrobceAnglo Music
Výrobní čísloAMP 465-020
ISMN9790708145929

Popis

These 30 Original Chorales and Warm-Ups have been designed to develop the most important aspects of band playing, by providing material that can be used at the start of a rehearsal to test balance, dynamics, tuning, flexibility and articulation. Band directors are encouraged to adapt them to address the specific needs and challenges of their ensembles. Dynamics and tempo indications are not given and should be chosen by the director as required. All the chorales are strictly four-part. This multi-purpose collection is an essential purchase for every ambitious band!

183,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika